sábado, 3 de enero de 2015

COSES MEVES DEL DISSABTE 3 DE GENER DE 2015

COSES MEVES DEL DISSABTE 3 DE GENER DE 2015

Us proposo un planillo per avui: Anar a Palamós, fer un vermut al passeig, un bon arròs en qualsevol dels molts restaurants del poble i abanas de les sis cap a l'Estadi Municipal Palamós Costa Brava a veure el derbi gironí entre el Llagostera i el Girona. "Fa un dia magnífic" !!!


L’estadi municipal Palamós-Costa Brava viurà probablement aquesta tarda (18:00 hores) la millor entrada de la present temporada 2014-2015 amb motiu del derbi gironí entre el Llagostera i el Girona, la primera vegada que aquests dos equips s’enfronten en un partit de competició oficial. Les previsions assenyalen que és poden superar els 3.500 seguidors que van veure el Llagostera-Betis del passat 13 de desembre. Aquell dia va caure un gran ruixat que va restar públic i va deslluïr l'espectacle. (Foto: Ràdio Palamós).



  
Més coses: Molt bó, amb grans imatges i una excel.lent edició el reportatge "Qui no corre, vela! - Merry Christmas Race".

A la web de Ràdio Palamós realitzat per Carles Ribas i Carles Pastor . Enhorabona. El podeu veure a: http://www.palamoscomunicacio.cat/web/



Gràfic: El 9 Esportiu de Catalunya.

Pere Subirana. Dissabte 3 de gener de 2015. 

No hay comentarios: