miércoles, 15 de enero de 2014

COSES MEVES: DIMECRES 15 DE GENER DEL 2014

Dos mítics ex palamosins han penjat les botes. Es tracta del davanter Jordi Martínez i de Francesc Guitart Sabater.


Trajectòria de Jordi Martínez (www.el9.cat)

Jordi Martínez va sortir de les categories inferiors del Barça. Van ser vuit anys en el futbol de base que va haver de tancar als 19 després de debutar amb el filial a segona A. “Em va agafar l'època de la llei Bosman [els equips ja no tenien una quota obligatòria d'estrangers] i tant jo com altres jugadors vam haver de marxar. A part que la posició de davanter centre en el primer equip del Barça és per a privilegiats”, diu. A partir d'aquí va començar el seu periple per la segona B. La gran temporada a Palamós (12 gols) el va portar a fitxar per l'Espanyol que el va cedir al Figueres.

Martínez va començar a viure l'auge d'una categoria de bronze feta a cop de bitllets. “Es movien molts cèntims sobretot a la zona de llevant, amb contractes molt alts. Hi havia jugadors de segona A i primera que baixaven a jugar a segona B”, afirma el davanter. Quan va començar el segle XXI, el davanter va marxar a Castelló i Cartagonova abans de fer la millor temporada de la seva carrera. Va ser a Mataró (18 gols). Posteriorment Hèrcules amb el que va viure un ascens a segona A i mitja temporada en la categoria de plata. Els últims vuit anys els ha passat fent gols a Catalunya, entre el Sant Andreu, el Terrassa, l'Hospitalet i el Santboià. Jordi Martínez, esta disposat a obrir una nova etapa com a tècnic.


Francesc Guitart Sabater va ser fitxat l'estiu del 2011 procedent del Llagostera. Guitart ha decidoit penjar les botes amb 27 anys. El seu pare, el defensa Francesc Guitart Saez, va arribar al Palamós Club de Futbol la temporada 88-89, la temporada de l'ascens a Segona Divisió A, i s'hi va estar quatre campanyes, fins al 1992. 



Ahir al vespre i a la sala de premsa del Nou Estadi Municipal de Palamós, va ser presentat Joan Mármol, com a nou director esportiu de l'entitat. Aquí teniu l'imatge de l'acte.



Joan Marmol, que va estar acompanyat pel president del club Joan Pau Pérez i pel vicepresident Pere Caixàs, va manifestar que la seva "prioritat" era la de ratificar l'Alfons Garcia com a entrenador, a banda d'explicar que té la intenció d'incorporar a tres persones més al cos tècnic. Un segon entrenador d’Alfons Garcia. Un especialista en tàctica i estratègia i un operador de vídeo.




Mármol ja tenia relació amb el club donat la seva tasca com a coordinador del futbol base i la seva experiència com a segon entrenador de la primera plantilla la temporada 2010/2011 amb Jordi Condom.

No hay comentarios: